VISNINGSRENGJØRING


Har du planer om å selge eller leie ut din bolig?

Et godt førsteinntrykk er som oftest avgjørende for salg av en bolig, og til hvilken pris den til syvende og sist blir solgt for. Flekker, støv eller eventuell innestengt lukt er det ikke alltid en selv legger merke til. De som møter til visning er svært oppmerksomme på detaljer. For å gi visningsdeltakerne en følelse av å komme inn til et friskt og velstelt hjem bør det foretas en grundig vask Oslo.

God duft og skinnende gulv som møter interessentene så snart de trår inn døren, gir dem en umiddelbar positiv følelse av å komme inn til et rent og ivaretatt hjem.

VISNINGSRENGJØRING

I blant kan det å skulle selge en bolig medføre mer arbeid enn en har forestilt seg. Kontakter du oss i Limpio, vil vi foreta grundig rengjøring Oslo av din bolig. Våre renholdere er spesialister innen de ulike felt av rengjøring og har bred kompetanse innenfor hva som må til for å oppnå et solid resultat.

Vi ønsker at du skal sitte igjen med en bekymringsfri og behagelig opplevelse av visningsprosessen, og at du skal ha muligheten til å oppnå et profitabelt salg eller gode leietakere. Vårt mål er at du som selger eller utleier skal kunne føle deg stolt over å vise frem en bolig som fremstår ren og innbydende.