VINDUSVASK


Å vaske vinduer hører til de oppgaver som ofte utsettes,

i blant så lenge at det nesten er vanskelig å forstå hva slags vær det er utenfor vinduene. Limpio rengjør dine vinduer effektivt og tar bort sprutmerker, flekker og pollenstøv. Resultatet? Så rent at du knapt ser at det er en rute der.

Vi tar med oss alle redskap og rengjøringsmidler som er nødvendige og alt inngår i tjenesten ved vask Oslo. Når vi vasker dine vinduer gjør vi det naturligvis på alle sider av glasset.

Slik fungerer det

Fortell oss hvor mange vinduer du ønsker å få vasket og hva slags type vinduer det dreier seg om. Dette er viktig for at vi skal kunne gi deg en korrekt pris, ettersom at vinduer med mange strosser, store faste glassoverflater eller vinduer som sitter høyt oppe stiller ekstra høye krav til redskap og kompetanse.

Deretter blir vi enige om en tid som passer for rengjøring Oslo.

Hvis det er eksisterende skader (for eksempel ripete glass, vinduer med feil på låsen eller defekte persienner) må du gi oss beskjed innen vi begynner vindusvasken.

For at vi skal kunne utføre en så god jobb som mulig er det viktig at du gjør forberedelser i forkant av vindusvaskingen ved å flytte store møbler, ta ned gardiner og fjerne blomster og gjenstander fra vinduskarmene. Glem ikke å legge frem nøkler for eventuelle låser på vinduene.

Å vaske vinduskarmer inngår ikke i vindusvasken, men ønsker du å få dem rengjort – bestill det separat, så fikser vi det!

Bestill rengjøring Oslo trygt & enkelt!