Vask Oslo


Behov for rengjøring, men begrenset med tid?

Vask Oslo

Ofte har man av ulike årsaker behov for hjelp til vask Oslo. Det er ikke alltid like lett å vite hvilke vaskefirmaer en skal kontakte når det kommer til de ulike rengjøringsbehovene en har.

Rengjøring kan til tider føles noe overveldende og tidkrevende dersom en ikke riktig kjenner til hvordan en skal utføre vaskingen på mest mulig effektiv og korrekt måte. Da er det godt å ha kjennskap til Limpio. Vi utfører grundig arbeid til en rimelig pris, og etter dine behov.

Vi tilbyr et bredt utvalg av rengjøringsarbeid

Vi i Limpio hjelper deg med grundig vask Oslo, utført av profesjonelle renholdere som er meget nøye innenfor sitt fagfelt. I den anledning tilbyr vi følgende varianter av vask Oslo:

  • Flyttevask
  • Butikkrengjøring
  • Trappevask
  • Visningsrengjøring
  • Vindusvask
  • Kontorrengjøring
Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Miljøbevissthet er viktig for omgivelsene

Sikkerhet og miljø er kjerneverdier hos oss i Limpio. Derfor bruker vi kun naturlige midler ved vask Oslo. Samtidig benytter vi kun den vannmengden som er ytterst nødvendig for å gjennomføre en solid rengjøring.

Vi benytter oss av grønne produkter fordi vi vet at det sparer miljøet for både utslipp ved produksjon og for å beskytte innemiljøet for sterke kjemikalier en puster inn.

Allikevel er midlene vi anvender effektive til rengjøringen, og med våre renholderes ekspertise innen utførelsen av sitt arbeid blir resultatet enestående.

Trivsel og glede i arbeid gir utsøkte resultater

I Limpio har vi dyktige renholdere som er engasjerte i sitt arbeid. Det er viktig for oss å opprettholde dette, ettersom at vi ønsker et positivt arbeidsmiljø som gir gode resultater ved vask Oslo.

Ettersom Limpio er en smal bedrift er vi heldige i å ha mulighet til å opprettholde både trivsel og god arbeidsmoral hos de ansatte. Du som kunde vil dermed alltid bli møtt med et smil og kan føle deg godt ivaretatt, samtidig som du vil oppleve leveranse av resultater.

Kontakt oss for et egentilpasset tilbud!

Bestill rimelig og effektiv vask Oslo enkelt ved å benytte deg av kontaktskjemaet på våre nettsider eller kontakt oss via telefon eller e-post. Vi er så godt som mulig fleksible på tid, og ønsker at du skal få den rengjøringen du har behov for til en rimelig pris og til den tiden som passer deg best.

Har du noen spørsmål rundt våre tilbud for vask Oslo? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale om hvordan vi kan tilrettelegge en individuelt tilpasset plan for deg og dine behov ved vask Oslo. Vi besvarer gledelig alle henvendelser du måtte komme med.