TRAPPEVASK


Vi vet hvor viktig det er å levere kvalitetsmessig rengjøring for fellesarealer i borettslag.

Det er viktig at beboere opplever omgivelsene rundt seg som rene og vedlikeholdte, og vi gir gjerne det lille ekstra for at dere skal ha et trivelig og rent borettslag. En ren trappeoppgang medfører ikke bare en økning i trivsel for sameiets beboere eller leietakere; den får også frem eiendommen fra sin beste side og minsker risikoen for skliulykker, riper og unødvendig slitasje. Ettersom fellesarealer som trappeoppganger er mye i bruk, er det ytterst nødvendig med renhold borettslag Oslo.

Ulike årstider krever hver sin behandling. Nivået av hvor skitten en trappeoppgang eller fellesområder blir vil variere med tiden av året. Om vinteren kan det for eksempel være nødvendig med en hyppigere rengjøring enn om sommeren på grunn av snø og grus som dras med inn i borettslaget. Vi tilpasser oss dine behov for renhold borettslag Oslo. Vi ønsker å gi deg og dine naboer i borettslaget en følelse av hverdagslig tilfredshet og komfort ved å tilby en grundig og rimelig rengjøring og trappevask Oslo.

Godt å kjenne til vår trapperengjøring

Rengjøringsprodukter inngår – om du ønsker

Vil du anvende egne rengjøringsprodukter eller skal vi stå for det? Vi er forståelsesfulle overfor deres behov. Gi beskjed om hva du ønsker, så organiserer vi det.

Våre rengjøringsprodukter -og midler er basert på naturlige stoffer, og vi ønsker derfor å forsikre deg og ditt firma den mest miljøvennlige trappevask Oslo har å by på.