Trappevask Oslo


Behold naboroen med trappevask fra Limpio

Trappevask Oslo

Har ditt borettslag behov for en endret organisering av trappevask Oslo?

Vi vet at det å komme til enighet om hvem som skal ha ansvar for trappevask Oslo til de ulike tider kan være krevende. Noen yter mer innsats enn andre, og de ulike årstidene medfører en ujevn fordeling av mengde arbeid.

Spesielt vil det om vinteren være større fare for skliulykker ved at alle beboere bringer inn grus og møkkete snø eller vann med skoene. Videre kan støv, grums og grus føre til riper i trappene og etterhvert medføre unødvendig slitasje.

Det kan være ulike årsaker til at ikke alle har anledning til å delta i trappevask Oslo; enten om det er eldre som har vansker for å bøye seg, funksjonshemmede, eller at det for enkelte ikke passer overens med jobb eller ferie. Det er viktig å ivareta alles behov og interesser uten at det skal gå utover det hyggelige naboskapet.

Ivareta rene trapper hele året med Limpio

Med trappevask Oslo fra våre renholdere i Limpio kan du og dine naboer beholde roen og én ting mindre å tenke på. Vi sørger for at trappene i ditt borettslag holder seg skinnende rene.

For oss er det viktig å levere tjenester av høy kvalitet til en rimelig pris for rene trapper. Vi ønsker at dere skal bli 100% fornøyde med både resultatet, og ikke trenge å bekymre dere for høye kostnader.

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Vi tenker på miljøet!

Rengjøringsmidlene vi anvender ved vår trappevask Oslo er økologiske for miljøets skyld. Det er viktig for både luften i trappeoppgangen og for produksjonen av midlenes miljøutslipp.

Trenger jeg å tenke på noe i forkant av trappevasken?

Det eneste du behøver å tenke på i forkant av trappevask Oslo er at trappen er fri for hindre, slik at vi kommer til overalt for et godt resultat.

Økologiske rengjøringsmidler og utstyr inngår i prisen. Ønsker du allikevel at vi anvender dine foretrukne produkter, må du gjerne gi oss beskjed i forkant.

Hvordan bestiller jeg trappevask Oslo?

Å bestille trappevask Oslo fra oss skal oppleves trygt og enkelt. Derfor forsøker vi vårt beste for at du skal lett kunne kontakte oss og få raskt svar. Vi tar imot henvendelser via telefon, e-post eller kontaktskjemaet du finner på våre nettsider.

Har du noen spørsmål rundt våre tjenester, må du gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale der vi svarer deg på det du lurer på om trappevask Oslo.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud – vi ser frem til å høre fra deg!