SLIK FUNGERER LIMPIO


Din renholdsbedrift med fokus på
kvalitet og grønn drift

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag. Under normale omstendigheter vil du motta en fast pris på ditt oppdrag for vask Oslo senest én arbeidsdag etter du har sendt inn din forespørsel.

Vi tilbyr enkeltvis, månedlig, ukentlig eller daglig renhold Oslo.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss. Vi ser alltid frem til en hyggelig samtale og svarer gledelig om du har noe du lurer på angående våre tilbud, som for eksempel vask Oslo eller daglig renhold Oslo.

Samtidig med bookingen blir vi enige om nøkkeloverlevering, pris, tid og omfanget av oppdraget. Det eneste du behøver å gjøre er å legge inn en bestilling for oppdraget hos oss og se til at alt er tilrettelagt for at Limpio kan ta hånd om resten.

Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten. Dermed er de som ufører rengjøringen profesjonelle, godt kompetente, og har med seg det utstyret som trengs for å utføre de ulike oppdragene. Vi i Limpio utfører vask og rengjøring Oslo, og er ditt kontaktpunkt. Våre renholdere er imøtekommende og meget nøye i utførelsen av oppdragene de mottar.

For oss i Limpio er det viktig at rengjøringspersonellet trives i sitt arbeid og er engasjerte. Ettersom Limpio er en smal bedrift, er dette mulig for oss å opprettholde. Det er vi stolte av. Godt ivaretatte medarbeidere medfører også gode resultater i arbeid.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering. Dersom du ikke skulle være fornøyd med oppdraget for vask Oslo kan du levere en reklamasjon innen 24 timer etter avsluttet rengjøring. Det gjør du gjennom å kontakte vår kundeservice, som igjen koordinerer den videre handlingen sammen med rengjøringsteamet.