Renhold Borettslag Oslo


Unngå borettslagkonflikter med renhold fra Limpio

Renhold borettslag Oslo

Organisering av rengjøring i borettslag kan for mange oppleves krevende

Vi kjenner til at rengjøring av fellesarealer i borettslag kan være vanskelig å organisere. Beboere har ulike interesser om hvor ofte det bør vaskes og enkelte kan ha knapt med tid og/eller motivasjon.

Ulike årstider medfører ujevn fordeling av mengde arbeid for de ulike parter ved renhold borettslag Oslo. For mange kan det skape uoverensstemmelse om hvem som skal gjøre hva og til hvilken tid.

Behold det gode naboskapet!

I slike tilfeller kan det lønne seg å kjenne til Limpio. Vi er en smal bedrift med dyktige renholdere som er fleksible i sin arbeidstid og utfører grundig renhold borettslag Oslo.

Vi i Limpio strekker oss langt for å møte dine behov – og litt til

Vi forsøker alltid vårt ytterste for at du og dine naboer skal få det beste tilbudet når det gjelder renhold borettslag Oslo. Derfor skreddersyr vi et spesialtilpasset tilbud basert på deres behov.

Vi tilbyr renhold borettslag Oslo som daglige, månedlige, årlige eller enkeltvise oppdrag.

Vi leverer alltid eksemplariske resultater med mål om at deres fellesarealer skal skinne! Å gi det lille ekstra gleder oss stort. Når vi ser overraskelsen i kundenes øyne vet vi at jobben som er gjort er utført svært godt. For oss er dette en sterk motivasjonsfaktor.

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Høyt fokus på miljø!

Ved bestilling av renhold borettslag Oslo garanterer vi deg alltid:

  • Dyktige renholdere med lidenskap innenfor sitt fagfelt
  • Personlig kontakt med din renholder
  • Rimelige priser
  • God kundeservice
  • Miljøvennlig rengjøring med naturlige midler
  • Grundig rengjøring som vil imponere deg

Å handle økologisk er viktig for miljøet!

Vi benytter miljøvennlige og økologiske rengjøringsmidler for å ivareta omgivelsene når vi utfører renhold borettslag Oslo. Dette er viktig både ved produksjonen av midlene og for at innemiljøet i deres borettslag ikke skal fylles med sterke kjemikalier som pustes inn.

Vi tar med alt som trengs

Både utstyr og rengjøringsmidler inngår i prisen ved bestilling av renhold borettslag Oslo. Det er for at det skal være enkelt å velge økologisk, og for at du skal slippe å ha flere priser å forholde deg til.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud

Bestilling gjør du enkelt via telefon, e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet du finner på våre nettsider. Vi svarer gjerne på alle henvendelser: om det skulle være bestilling eller om du har noe du lurer på angående renhold borettslag Oslo.

Vi gleder oss til å høre fra deg – Velkommen!