Renhold Bedrift Oslo


Ta vare på innemiljø og helse med rengjøring fra Limpio

Renhold bedrift Oslo

Ta vare på helsen og øk trivsel med jevnlig rengjøring

Vi vet at det i mange tilfeller kan være krevende å opprettholde rene gulv og overflater om en har mye å gjøre på en daglig basis. Ofte kan tankene om å ikke få rengjort jevnlig føre til unødvendig stress og dårligere arbeidskår. Å ivareta renhold bedrift Oslo er derfor meget betydningsfullt. En renere bedrift kan gi:

  • Redusert sykefravær
  • Økt konsentrasjon for ansatte
  • Bedre trivsel
  • En følelse av mer seriøsitet i bedriften
  • Et sunnere innemiljø

Faktorer som bakterier som henger igjen på dørhåndtak og ulike former for støv, kan blant mye være medskyldige i hyppig hodepine og sykdom. For å ivareta et godt arbeidsmiljø og å bidra til god helse, er det viktig å ta rengjøring på alvor.

Dessuten bidrar en regelmessig rengjøring til å unngå unødig slitasje på bygning, gulv og overflater.

Limpio – god trivsel gir utmerkede resultater

Har du behov for renhold bedrift Oslo? Vi i Limpio er et renholdsfirma i Oslo og tilbyr rengjøring med svært høy kvalitet og til rimelige priser. Vi har lang erfaring innenfor renhold bedrift Oslo. Våre renholdere er ytterst dyktige i utførelsen av sitt arbeid.

Vi ser en sterk sammenheng mellom trivsel og gode resultater. Det er viktig for oss å ivareta våre ansatte, slik at de kan opprettholde sin glede i yrket, vise seg fra sine beste sider og gi deg de enestående resultatene vi i Limpio verner så godt om.

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Høyt fokus på miljø!

Å ta vare på miljøet er viktig både for luften vi puster inn innendørs, men også prosessen rundt produksjon av rengjøringsmidler.

Økologiske rengjøringsmidler er alltid inkludert når du bestiller renhold bedrift Oslo fra oss i Limpio. Midlene har helt naturlige innholdsstoffer, men er allikevel effektive til rengjøring. Som renholdsfirma sørger vi for både rengjøringsprodukter og utstyr.

Dersom du skulle ønske at vi anvender dine egne produkter, må du gjerne gi beskjed i forkant av renhold bedrift Oslo.

Kontakt oss i dag for et skreddersydd tilbud

Størrelse på areal som behøver rengjøring, samt omfang av vasking er blant annet avgjørende for pris og tidsbruk. I tillegg har bedrifter ulike ønsker om hvor ofte de vil ha rengjøring.

Vi i Limpio ønsker å gi deg det beste tilbudet ved renhold bedrift Oslo. Ta derfor gjerne kontakt for en hyggelig samtale med vår imøtekommende kundeservice om hvordan vi kan tilrettelegge en egentilpasset plan for deg og din bedrift.

Vi ser frem til å høre fra deg!