Rengjøring Oslo


La ikke rengjøringen stå i veien for dine gjøremål

Rengjøring Oslo

Står rengjøringen mye til hinder for din arbeids- eller fritid? Vi erfarer at mange synes det å skulle opprettholde renslige omgivelser rundt seg selv eller på arbeidsplassen kan være tidkrevende. Spesielt kan det for mange være vanskelig å sette i gang med rengjøring Oslo.

Ikke alle har kjennskap til hvordan rengjøring skal utføres på riktig måte. Mangel på tid eller motivasjon kan føre til en følelse av at rengjøring Oslo er en tung oppgave, og en ender med å utsette det. Da er det godt å kjenne til at Limpio har vaskehjelper klare til tjeneste. Vi løfter tyngden vekk fra dine skuldre!

Vi ønsker at du skal ha muligheten til å kunne nyte din fritid fullt ut og utføre de gjøremålene du setter deg uten at renhold skal stå til hinder. La våre kompetente renholdere i Limpio ta seg av ansvaret for vaskingen!

Rengjøring gir positiv effekt på helsen

Rene omgivelser er viktig for å ivareta energinivået i hverdagen, både mentalt og fysisk. Ved mye støv kan en oppleve tetthet i hodet og bli fortere sliten. I jobbsammenheng kan det gå utover både konsentrasjonsevnen og arbeidsmotivasjonen, og gi lavere resultater for enten deg selv eller dine ansatte. Dessuten kan en jevnlig rengjøring Oslo redusere sykefravær. Generelt i hjemmet er på arbeid er det typisk å oppleve hyppigere forkjølelse eller hodepine. Å holde det renslig rundt seg kan bidra til en høyere livskvalitet.

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Har du behov for rengjøring i Oslo? – Limpio er her for deg

Våre renholdstjenester

Har du behov for en hjelpende hånd i hverdagen? Vi i Limpio tilbyr en rekke ulike tjenester for rengjøring Oslo:

  • Trappevask
  • Kontorrengjøring
  • Butikkrengjøring
  • Flyttevask
  • Vindusvask
  • Visningsrengjøring

Ethvert oppdrag har behov for ulik behandling. Trenger du en vaskehjelp til å rengjøre på kontoret eller i butikken? Eller har du behov for hjelp i hjemmet? Vi tilbyr rengjøring Oslo enkeltvis, årlig, månedlig, ukentlig eller daglig. Frekvensen for rengjøring Oslo er helt opp til deg.

Fokus på miljøet!

I Limpio anvender vi miljøvennlige rengjøringsmidler. Produktene vi bruker er økologiske og helt naturlige. Når du bestiller rengjøring Oslo fra oss, tar vi med oss alt som er nødvendig av utstyr og rengjøringsmidler. I tillegg inngår dette i prisen!

Skulle det være ønskelig at vi anvender produkter du har tilgjengelig, så gi oss gjerne beskjed i forkant av rengjøring Oslo.

Profesjonelle renholdere

Renholdspersonellet i Limpio er profesjonelle i sin utførelse av arbeid. Dessuten er de svært hyggelige og imøtekommende. For oss er det viktig at de ansatte trives i sitt arbeid. Derfor gjør vi vårt ytterste for å ivareta deres gode engasjement og glede. En god arbeidsmoral og høy trivsel fører til gode resultater for rengjøring Oslo. Vi i Limpio vil gi deg et vaskehjelpteam med øyne for detaljer og som er nøyaktige i utførelsen av oppdragene.

Vi tilbyr Fornøyd-Kunde-Garanti!

Vi er så sikre på at våre renholdere vil komme til å overraske deg positivt i oppdragene de mottar fra deg, at vi tør å tilby en Fornøyd-Kunde-Garanti. Dette innebærer at vi vil komme tilbake for å rette opp i eventuelle feil. Vi ønsker at du som kunde alltid skal bli 100% fornøyd!

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg å få en renere hverdag!