Kontorvask Oslo – Renhold av kontor


Høy kvalitet til lave priser

Renhold kontor Oslo

Renhold og helse hører sammen! – Limpio gjør det mulig for dine kontorer

I blant kan det være vanskelig å få presset inn rengjøring i en bedrifts gjøremål og på grunn av mangel på tid og kunnskap om vask.

Vi i Limpio kjenner godt til problemstillingen, og har god erfaring med å hjelpe bedrifter ut av klemmen med renhold kontor Oslo.

Rene kontorer øker både trivsel og helse. Ved avvikende kontorvask Oslo er det større sannsynlighet for at de ansatte puster inn svevestøv og kommer nær bakterier som sitter igjen på dørhåndtak, og lignende.

Støv kan inneholde kjemiske stoffer eller allergener som irriterer slimhinner. Sykdom og hyppig hodepine er vanlige følger av lavt vedlikehold av rengjøring.

Helseskadelige effekter på bakgrunn av støv er uheldig både for arbeidsgiver og for de ansatte. Ved regelmessig vedlikehold av kontorvask Oslo vil en også kunne redusere sykefraværet. Derfor ønsker vi å bedre situasjonen på din arbeidsplass med renhold kontor Oslo.

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Miljøbevissthet er av betydning for både innemiljø og produksjon av midler

Omtanke for miljøet settes høyt i Limpio. Vi anvender naturlige økologiske midler når vi vasker, og disse inngår selvfølgelig når du bestiller renhold kontor Oslo fra oss.

Kontinuerlig oppdatering av de nyeste anbefalinger og trender, gjør at vi hele tiden er i prosessen av å forbedre oss. Vårt mål er at luften i deres innemiljø skal inneholde så lite helseskadelige stoffer som mulig.

Vi ønsker å gi deg en miljøvennlig rengjøring utført av svært dyktige renholdere, slik at du kan ta det med ro og ha god samvittighet overfor både dine ansatte og miljøet.

Har du behov for kontorvask Oslo? – Limpio er her for deg

Høy kvalitet til en rimelig pris, sammen med miljøbevissthet, er kjernefokuset i Limpio. Vi ønsker å gi deg de beste resultater hver gang med en trivelig opplevelse. I tillegg har vi fleksible arbeidstider for at rengjøringen skal kunne utføres til den tiden som passer deres kontorer best.

Ulike kontorer krever ulik behandling. Derfor er det for oss viktig at det gis individuelle opplegg. Sammen setter vi opp en tilpasset plan for rengjøring i dine kontorer. Vi ser da på areal, omfang og frekvens for renhold kontor Oslo.

Bestill renhold kontor Oslo ved å kontakte vårt gode kundeservice, send oss en e-post eller fyll ut kontaktskjemaet på våre nettsider.

Vi skreddersyr en tilpasset plan for solid rengjøring og ser frem til en hyggelig samtale med deg om kontorvask Oslo. Velkommen!