Flyttevask Oslo


Flyttevask i Oslo til konkurransedyktige priser

Flyttevask Oslo

Har du planer om å flytte?

Vi vet at prosessen rundt boligbytte krever mange forberedelser. Når en flytter fra en bolig kreves det blant annet en grundig vask.

Kanskje er du interessert i å fremstå som en jordnær og troverdig fraflyttende familie, og å unngå klager fra de nye kjøperne? Eller kanskje du ønsker å forsikre deg om at du får igjen alt av depositumet, og at du får opprettholdt en god tone med din nåværende utleier for videre referanser?

Selv ville du antakeligvis også sette pris på å flytte inn til en bolig som er ren og velduftende, og som du umiddelbart vil kunne kalle ditt hjem.

Å finne rett vaskefirma i Oslo kan være utfordrende. En får ofte tonnevis med anbefalinger fra venner og familie om hvem en skal velge. Forhåpentligvis har du allerede fått anbefaling om å kontakte oss i Limpio. Vi er tilgjengelige for deg når du har behov for flyttevask Oslo. Vi er fleksible på arbeidstid og strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov rundt flyttevask Oslo.

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Har du behov for flyttevask i Oslo? – Limpio er her for deg

Miljø og sikkerhet først!

Vi er miljøbevisste! Vi anvender økologiske vaskemidler når vi utfører flyttevask Oslo. Midler basert på naturlige ingredienser er viktig for oss for å opprettholde sunne omgivelser rundt deg og dine nærmeste, samt de neste som skal overta boligen.

Rengjøringsutstyr -og midler inngår i prisen! Rengjøringsmidlene vi bruker ved flyttevask Oslo er milde mot gulv, tak, vegger, overflater etc. Dette anser vi som svært viktig for at ingenting skal komme til skade. Allikevel er midlene effektive ved fjerning av skitt, smuss og flekker, og vi arbeider effektivt og grundig. Vårt mål er at du skal kunne forlate en plettfri bolig med god samvittighet før de neste flytter inn.

Foretrekker du å at vi anvender dine egenvalgte rengjøringsmidler, må du gjerne kontakte oss i forkant av at vi påbegynner flyttevask Oslo.

Profesjonalitet og glede i arbeid

Renholdspersonalets trivsel står også høyt på listen hos oss i Limpio. Vi ønsker å ha engasjerte medarbeidere som trives i sitt arbeid og som dermed leverer gode resultater. Ettersom vi er et smalt firma, har vi anledning til å opprettholde denne mentaliteten og vi har stor glede av å oppleve firmaets utsøkte arbeidsmoral.

Nøyaktighet i detaljer er vår lidenskap ved flyttevask Oslo. Våre renholdere er spesialister innen sitt fagfelt og utfører alle sine oppdrag svært profesjonelt.

Ved flyttevask Oslo tar vi med utstyr og miljøvennlige rengjøringsmidler. Du kan derfor ta det fullstendig med ro og la oss stå for rengjøringen av din bolig.

Fornøyd-Kunde-Garanti

Med vår Fornøyd-Kunde-Garanti lover vi deg at du vil bli 100% fornøyd med vår flyttevask Oslo. Dersom du mot all formodning ikke skulle være tilfreds med resultatet av rengjøringen kan du melde ifra til vår kundeservice innen 24 timer, og vi vil komme tilbake for å utbedre eventuell misnøye. Med denne garantien er vi dermed svært sikre i oss selv om at du vil bli fornøyd med vår rengjøring av din bolig i Oslo.

Hva må du tenke på før vi ankommer?

Alt du behøver å gjøre i forkant av flytterengjøringen er å tømme boligen så godt det lar seg gjøre. Vi har forståelse for at det noen ganger er behov for å la noen møbler eller hvitevarer stå igjen i boligen. Dette kan dog påvirke vår tilgang til vasking og resultatet kan bli noe redusert. Ha gjerne dette i bakhodet. Vi vil allikevel yte vårt aller beste for at du skal få en skinnende ren bolig.

Kontakt oss i dag!

Har du noen spørsmål i forbindelse med vår flyttevask Oslo, må du gjerne ta kontakt med oss via e-post, telefon eller kontaktskjemaet du finner på våre nettsider. Vi besvarer gledelig alle henvendelser, og ser frem til en hyggelig samtale.

Bestilling gjøres enkelt ved å kontakte oss på nett eller telefon. Vi gleder oss til å høre fra deg, og å tilby deg en grundig og profesjonell flyttevask Oslo til en rimelig pris!