Daglig Renhold Oslo


Profesjonelt og rimelig daglig renhold i Oslo

Daglig Renhold Oslo

Rene omgivelser og trivsel henger sammen

Vi vet at det er viktig å holde omgivelsene rundt seg rene. I jobbsammenheng er det viktig for å holde konsentrasjonsevnen oppe ved å ikke puste inn mye støv eller ha flekker og skitne gulv rundt seg. Derfor anbefaler vi å begynne med daglig renhold Oslo.

Rene arbeidsomgivelser kan også bidra til redusert sykefravær. Færre bakterier og svevestøv som inneholder kjemikalier vil gjøre de ansatte mindre utsatt for sykdommer og andre plager, som hodepine, i arbeidshverdagen.

Godt å kjenne til Limpio!

Å opprettholde daglig renhold Oslo kan være krevende når en kontinuerlig har gjøremål en må prioritere i eget arbeid. Da kan det lønne seg med en vaskehjelp.

Hvem en bør kontakte for daglig renhold Oslo kan være vanskelig å vite. Kanskje har du fått mange tilbud fra ulike renholdsfirmaer eller anbefalinger fra venner og bekjente, men ikke vet helt hvem som kan fylle dine behov? Da er det godt å ha kjennskap til Limpio. Vi utfører daglig renhold Oslo med høy kvalitet og til en rimelig pris.

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

Vi skreddersyr en tilpasset rengjøringsplan

Når du kontakter oss skreddersyr vi en individuelt tilpasset plan for deg og dine behov, ettersom at størrelse på kontor eller butikk vil variere, samt at det for enkelte er nødvendig med rengjøring til ulike tider av dagen.

Vi er fleksible på tid, og strekker oss langt for å gi deg det beste tilbudet.

Vi viser omtanke til miljøet

Våre renholdsprodukter er alltid økologiske når vi utfører daglig renhold Oslo. Både utstyr og renholdsprodukter inngår i prisen ved daglig renhold Oslo for at du enkelt skal kunne konsentrere deg om én lav pris.

Vi ønsker at du skal kunne foreta et enkelt valg når du skal velge leverandør for daglig renhold Oslo.

God trivsel i arbeid skaper resultater

Renholderne i Limpio er svært dyktige i sitt arbeid. Det er et resultat av lang erfaring og god trivsel. Som følge av at vi er en smal bedrift, har vi muligheten til å ta vare på de ansattes interesser og opprettholde trivsel for at de skal ha et godt arbeidsmiljø. Slikt tjener både våre ansatte og våre kunder.

Dette inngår i vår daglig renhold Oslo:

  • Økologiske rengjøringsmidler
  • Rengjøring av matter, gulv overflater, kjøkken/spiserom og bad
  • Tømming av søppelbøtter
  • Dyktige renholdere med øyne for detaljer
  • God kundeservice

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg å skape en renere arbeidsplass eller butikk ved daglig renhold Oslo!