BUTIKKRENGJØRING


Vi vet hvor viktig det er for butikker å holde gulvet rent og fritt for støv.

Det er viktig både for inntrykket av butikken, opplevelsen for kunder og arbeidsmiljøet for personalet. Vi tilpasser oss deres behov for rengjøring og renhold butikk, og sørger for at butikkens omgivelser er tilfredsstillende for deres kunder. Butikkrengjøring krever høy kompetanse, nøyaktighet og systematisk arbeid for at det skal kunne gi gode resultater. Om du vil ha en riktig god butikkrengjøring i Oslo, henvender du deg til oss i Limpio, og vi tar hånd om deres butikk.

Om du ønsker en god profesjonell butikkrengjøring foreslår vi at du kontakter oss allerede i dag for å booke et første møte. Sammen setter vi oss ned og går igjennom hvilke ønskemål og behov du har angående renhold butikk.

En eksemplarisk butikkrengjøring vil skape en merkbar forskjell for hvordan din butikk vil oppfattes og vil sannsynligvis føre til en høyre salgsfortjeneste ettersom at kundene kan konsentrere seg om det viktigeste: å handle varer og tjenester av deg. Fra kundenes perspektiv vil ofte butikkens renslighet og ryddighet reflektere butikkens seriøsitet og service.

BUTIKKRENGJØRING

For å passe på at det alltid er rent og pent fra tak til gulv setter vi sammen opp en individuelt tilpasset rengjøringsplan, der det noen ganger per måned eller år inngår en storrengjøring for renhold bedrift. Her blir også disse momentene tatt med. Ellers kan de også defineres som ekstramomenter i den ordinære vaskingen hver uke/dag. Hvor ofte du behøver rengjøring av din butikk kommer delvis an på hvilken type virksomhet det handler om, hvor stor kundetilstrømming du har, hvor stor butikken er og mange andre faktorer.

Vi hjelper deg å finne en rengjøringsfrekvens og en modell som inneholder alle steg som trengs for at butikkrengjøringen skal gi et effektivt resultat. Vår målsetting er at du som kunde skal være 100% fornøyd med oss og våre tjenester ved renhold bedrift. Kontakt oss allerede i dag for å sette opp et første møte hvor vi sammen setter oss ned og går gjennom ditt behov for butikkrengjøring i Oslo. Vi finner en løsning til en god pris slik at du får en rimelig rengjøring med toppkvalitet! Velkommen!