OM OSS


Limpio ønsker å gi renholdsbransjen et ansiktsløft, der kundene vet de får den beste kvaliteten og den beste oppfølgingen til konkurransedyktige priser.

Vår visjon er å gi en profesjonell og personlig service med fokus på grønn drift, og personalets trivsel i arbeidshverdagen.

Våre verdier skal minne oss på at det skal være enkelt og trygt å være kunde av Limpio. Den viktigste delen i å oppnå dette er at vi alltid vil ha medarbeidere som føler seg verdifulle og at deres arbeid føles lystbetont. Gjennom vår bedriftskultur er planen å påvirke en bransje som i dag har et stort forbedringspotensiale. Ansvar, kvalitet, sikkerhet og punktlighet er sentrale kjerneverdier hos Limpio. Vår visjon er å bidra til en grønnere planet gjennom å i 2019 tilby sunne alternative vegetabilske rengjøringsmidler ved vask Oslo.

Vi har dermed utvidet våre synspunkter ved å tilby en mer holistisk tilnærming. I dag ønsker vi å videreføre denne filosofien til våre kunder. Limpio arbeider for en grønnere og sunnere livsstil som tar vare på helsen. Limpio tilbyr sine kunder muligheten til å oppdage helse og velvære. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å eliminere farlige kjemikalier. Det er vårt mål å redusere eksponering av toksiner i de mest intime områdene, samtidig som miljøpåvirkning reduseres. Vår hensikt er å gjøre våre tjenester for vask Oslo tilgjengelige og komfortable for de som søker en sunnere livsstil

Steg før steg

SLIK FUNGERER

Våre tilbud

Ring oss eller send oss en e-post for å få et tilbud på ditt rengjøringsoppdrag.

Booking

Du legger enkelt inn bestillinger eller spørsmål ved hjelp av vårt kontaktskjema, ved å sende oss en e-post, eller ringe oss.


Profesjonell rengjøring

Vårt mål er å gi deg den beste kvaliteten.

Klappet og klart

Etter vi er ferdige med rengjøringen foretar vi en endelig inspeksjon før nøkkellevering.

HVORFOR OSS?

Miljøvennlig

Vi ønsker å bidra til det grønne skiftet ved å redusere vannforbruket og minimere bruken av sterke kjemikalier ved rengjøring Oslo. Personalet tilpasser sitt arbeid etter de seneste miljøvennlige og effektive rengjøringsmetoder som er utviklet. Markedets nyheter testes kontinuerlig for å møte fremtidens miljøkrav. For oss er det viktig å anvende miljøvennlige rengjøringsmidler ved vask Oslo for at ditt hjem eller dine lokaler både skal være trygge for helsen og gode for miljøet omkring oss.

Kvalitet

Vårt mål er å møte kundens forventninger og sikre enestående kvalitet gjennom god oppfølgning, kvalitetssikring og tilstedeværelse i enkeltvis, månedlig, ukentlig eller daglig renhold Oslo. Kvalitet og omtanke gjennomsyrer også omsorgen for våre kunder. Den personlige kontakten med kunden er noe alle ansatte i bedriften verdsetter og verner. For at du som kunde skal føle deg trygg, stiller våre ansatte alltid ansvarlig for å ta vare på ditt arbeidsområde under rengjøring Oslo. På denne måten får du kontinuerlig og personlig kontakt med din egne lokale renholder. Limpio setter kvaliteten fremst i alle våre tjenester og leveranser. Vi hører på deg som kunde og tilpasser oss etter dine unike behov for vask Oslo. Alle tjenester og leveranser følges opp med standardiserte kvalitetskontroller.

Trygghet og sikkerhet

Som kunde hos Limpio skal du kunne føle deg avslappet og bekymringsløs uansett hvilke tjenester du velger. Vi har alltid høyeste prioritet når det gjelder trygghet og sikkerhet ved rengjøring Oslo. Skulle dere ikke være fornøyde med jobben vi har utført, har vi en kvalitetsgaranti. Det betyr at vi utbedrer eventuell misnøye så fort vi kan. Vår ambisjon er at alle våre kunder skal være 100 % fornøyde.